| Facebook Mamut 4x4 | Instagram Mamut 4x4 | Taubenreuther | ARB | Old Man Emu | Warn | Safari snorkel | Bushranger | Terratrip

Pogoji nakupa

 

Pogoji nakupa
Kupec potrjuje, da je seznanjen s celotnim besedilom Pogoji nakupa na spletnem mestu www.mamut4x4.com (v nadaljevanju: Pogoji) ter se z njimi strinja.
 
Spletno trženje na www.mamut4x4.com izvaja podjetje Mamut 4x4 d.o.o., Muljava 4, 1234 Mengeš (v nadaljevanju: Mamut 4x4). Družba z omejeno odgovornostjo je vpisana v sodni register pri Okrožnem sodišču v Ljubljani pod vložek št. 1/41915/00 in matično številko 2117649. Družba je zavezana za plačilo DDV-ja (ID za DDV: SI89538919).
 
Naročila
Spletna trgovina mamut4x4.com uporabnikom interneta omogoča nakup 4x4 opreme preko spletnega naslova www.mamut4x4.com po e-pošti. Prvo naročilo 4x4 opreme bomo potrdili in ga odposlali v dveh dneh od prejema naročila, če se odločite za plačilo po pošti po povzetju. Blago lahko prevzamete tudi v skladišču Mamut 4x4, Liparjeva 60, v Mengšu v roku 24 ur od potrdila naročila in ga plačate z gotovino. Če se odločite za plačilo preko TRR-ja št. SI 0230 0025 5097 793, naslovniku: Mamut 4x4 d.o.o., Muljava 4, Mengeš, namen plačila: 4x4 oprema (datum), v roku 24 ur od naročila, ga prav tako prejmete po pošti v dveh dneh po plačilu. Navedeni roki začnejo teči pri prejemu naročila do 12. ure še isti dan, sicer pa prvi delovni dan po prejemu naročila.
 
Mamut 4x4 lahko odstopi od izvedbe naročila v primeru, če je bila naročena 4x4 oprema že razprodana, oz. Vas obvesti o predvidenem dobavnem roku, če je trenutno ni na zalogi.  
 
Plačilni pogoji
Pošiljke bodo dostavljene preko podjetja Pošta Slovenije d.o.o.
Stroški pakiranja so brezplačni.
 
Poštnino za dostavo Mamut 4x4 opreme plačate po veljavnem ceniku prevoznika (Pošta Slovenije d.o.o.: www.posta.si).
 
Cene
Cene izdelkov so v evrih (EUR) z DDV. Cene veljajo na dan oddaje naročila. Pridržujemo si pravico do napake pri objavi cene. Velja originalni račun, ki ga prejmete po plačilu oz. dostavi v povezavi s splošnimi pogoji, objavljenimi na tej strani. 
 
Vračilo blaga
Kot kupec imate pravico odstopiti od pogodbe v 15 dneh od prejema blaga. Sporočilo je pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Prejeto blago nam morate vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini v 15. dneh potem, ko ste nas obvestili o odstopu od pogodbe. Vrnitev prejetega blaga v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe. Blago nam morate vrniti v takem stanju, v kakršnem je bilo tedaj, ko vam je bilo izročeno, na naslov Mamut 4x4 d.o.o., Liparjeva 60, 1234 Mengeš. V kolikor bodo ti pogoji izpolnjeni, bomo kupcu vrnili kupnino, zmanjšano za stroške poštnine in provizije, najkasneje v petih delovnih dneh.
 
Varstvo osebnih podatkov
Z naročilom nakupa dovoljujete, da vzpostavimo, vodimo, vzdržujemo in upravljamo z vašimi osebnimi podatki. Mamut 4x4 d.o.o. zagotavlja varstvo osebnih podatkov po Zakonu o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS št. 59/99, 57/01) ter da podatkov o kupcu v nobenem primeru ne bo posredovala tretji osebi. Kupcu pripadajo vse pravice po Zakonu o varstvu potrošnikov.
 
Vsi tu navedeni pogoji in pravila so zavezujoči za kupca in Mamut 4x4 d.o.o.. Vse morebitne spore bosta stranki reševali sporazumno. V primeru, da sporazuma ni mogoče doseči, bo spor reševalo pristojno  sodišče v Ljubljani.
obvestilo_racun_2016.JPG